Ha igazán szép akarsz lenni, akkor nem szabad feladnod. Rengeteg különféle technika, fortély és szépségápolási tipp létezik, melyek segítségével lehet igen szép eredményeket elérni: de ahogy ez általában mindennel lenni szokott, itt is időre és tapasztalatra van szükség ahhoz, hogy a legjobbakká válhassunk.

Mik a leggyakoribb szépségtechnikák?

A leggyakoribbak például a körömfestés, arcpakolás, hajfestés, sminkelés, lábterápia. Sokat tehetünk a természetes szépségünkért akár azzal is, ha rendszeresen sportolunk, például a kardió nagyon hatékony lehet a fogyásban.

Miért a körömfestés a legfontosabb mind közül?

Alapvetően azért, mert ez a leginkább szembetűnő egy randin. A legtöbben a jó köröm láttán szinte elájulnak. Ez persze nem jelenti azt, hogy a hajfestés ne lenne fontos: azonban az szinte teljesen biztosra vehető, hogy a jó körömlakk meghozza majd eredményét.

Honnan vásároljunk? A tuti tipp!

Mindig olyan helyről érdemes vásárolni, amely teljesen megbízható. Ilyen például Magyarországon a MonaBeautyShop műkörömkellék webáruház, ahol gyakorlatilag az elképzelhető igények teljes palettáját lefedik.

Minden egy helyen, egy az egyben: legyen szó akár műköröm csiszoló gépekről, zselé lakkokról,  körömmatricákról vagy UV LED lámpákról. De ezeken belül is több százfajta terméktípus várja a lelkes vásárlókat – legyen szó hivatásos körmösökről vagy magánszemélyekről.

Mi az ideális szín számunkra?

Sokakban az első felmerülő kérdés szokott lenni, hogy mégis mi az ideális körömszín számukra? Hiszen, nem tudják, hogy milyen körömszín passzolna hozzájuk a legjobban. Például a piros azoknak áll jobban, akik a piros, élénk színű ruhákat preferálják.